Chef de 4.000 € pentru preferata lui Nicu Gheară

7 ianuarie 2011 17:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Fotomodelul Claudia Neghină a dat o petrecere de pomină marţi seară, pe 4 ianuarie, cu ocazia împlinirii vârstei de 28 de ani. Ca de obicei, Claudia a fost răsfăţată de afaceristul Nicu Gheară, la o cochetă cabană din Austria.

NU RATA

Ameninţări în stil mafiot / Gheară: "Dinu Gheorghe să aibă grijă de familia lui"

Gheară o învaţă pe  Neghină să dea la gaură!

Claudia Neghină, răsfăţ cu Gheară la Ibiza - FOTO

Nicu Gheară i-a «combinat» pe Shakira şi Pique

Este tânără, frumoasă, are o carieră de succes şi se învârte în cercuri selecte.

Claudia Neghină a împlinit zilele trecute 28 de ani, ocazie cu care frumoasa blondă a ales să se distreze la o cabană din Kitzbuhel, Austria, împreună cu câteva prietene manechine, dar şi cu protectorul ei, omul de afaceri Nicu Gheară.

Bucate alese, băuturi fine, tort de lux şi prăjituri, toate s-au regăsit pe masa petrecăreţilor, nota de plată ajungând la 4.000 de euro.

Sărbătorita a primit în dar numai cadouri scumpe, printre care haine de firmă şi bijuterii de lux. Apropierea dintre Claudia şi Nicu Gheară a fost dintotdeauna un subiect controversat, cei doi fiind bănuiţi de câţiva ani că ar avea o relaţie amoroasă.

Ea este nelipsită din vacanţele lui Gheară, unde, în mod ciudat, este prezentă şi soţia lui, Mihaela. Nicu şi Claudia sunt practic de nedespărţit, alegând să-şi petreacă mai tot timpul liber împreună.

Ea a postat de-a lungul timpului pe contul său de facebook sute de fotografii în care apare alături de Nicu Gheară: la restaurant, pe iaht, în piscină, la golf şi chiar la schi.

Claudia a avut parte de un tort gustos și foarte aspectuos

Claudia, «febleţea» lui Nicu Gheară

Născută la Slobozia în urmă cu 28 de ani, Claudia Neghină şi-a clădit o carieră solidă în ultimii ani, iar în prezent este unul dintre cele mai de succes manechine ale României.

Frumoasa blondă a prezentat pentru cei mai cunoscuţi designeri români şi a urcat pe scenă pentru marile nume din moda internaţională. Dolce Gabana, Emporio Armani şi Christian Dior sunt doar câteva dintre marile case de modă pentru care a prezentat.

Frumoasa blondă este „febleţea"lui Nicu Gheară, un controversat om de afaceri din Bucureşti. Acum în vârstă de 45 de ani, Gheară a fost în tinereţe fotbalist la Rapid şi a jucat trei meciuri în Divizia A.

De-a lungul timpului a organizat numeroase evenimente de modă, printre care Romanian Fashion Week, alegând-o ca imagine de promovare pe protejata sa, Claudia Neghină.

Mai multe