Chef Florin Dumitrescu: «Am simţit povestea asta ca un şantaj». Juratul MasterChef face lumină în scandalul cu Georgeo

14 martie 2013 15:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Nici nu a început bine MasterChef, că a şi ieşit cu scandal. În timp ce se aflau pe Bricul Mircea pentru a filma una dintre emisiuni, concurentul Georgeo Andrei şi Chef Florin Dumitrescu au avut o altercaţie care s-a soldat cu un scandal de presă. În timpul filmărilor, Chef Florin s-a apropiat periculos de mult de concurent şi l-a mustrat pentru ceea ce făcea. Acesta a fost deranjat de situaţie şi l-a acuzat pe Chef de violenţă.

Joi după amiaza, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Florin Dumitrescu a vorbit despre acest subiect şi a făcut lumină în problema pe care o are cu Georgeo.

Chef Florin Dumitrescu şi logodnica sa, Cristina Sima. (captură Pro TV)

"Incidentul a pornit de la faptul că cealaltă echipă era în timp şi cei pe care trebuia să îi servim erau la mese. Echipa pe care Georgeo o conducea, pentru că el s-a autopropus, nu era în timp. Jobul meu este să îi împing de la spate. Trebuia să îi mobilizez. Am trecut pe lângă masă, i-am explicat frumos prima dată. I-am explicat că are nevoie de o oală curată pentru a-şi transporta ciorba la masă. I-am arătat oala, i-am spus ce să facă cu ea. A început să îmi răspundă, să mă sfideze. Lucru pe care concurenţii nu o fac la MasterChef", a povestit Chef Florin.

"După incidentul ăsta, ne-am întors la Bucureşti şi am fost sunat să merg la o întâlnire cu nişte avocaţi. Era avocatul meu şi al lui Georgeo. Avocatul lui mi-a transmis că nu sunt în măsură să îl jurizez eu pe el. Când a intrat în asta, a văzut contractul. Ştia cine îl jurizează, la ce să se aştepte. Am simţit povestea asta ca un şantaj. Toată povestea asta îmi strică mie imaginea.", a continuat juratul MasterChef.

"Dacă aveam o ieşire care să mă facă să plătesc, plăteam eu ca jurat. În bucătărie nu rugăm frumos. Asta e bucătăria. Mă gândesc ce se întâmpla dacă era Cătălin Scărlătescu în locul meu. Sunt eu vulcanic, însă sunt mai pricăjit aşa. Ce se întâmpla dacă era Scărlătescu acolo? Ce-i făcea?", a glumit Florin.

Întrebat cu privire la acţiunile sale de acum înainte, la ce măsuri va lua împotriva lui George Andrei, Chef Florin Dumitrescu a răspuns fără ezitări: "Voi lua măsuri legale pentru toate prejudiciile de imagine care mi s-au adus. Am o soţie însărcinată acasă, nu îmi permit să treacă prin aşa ceva."

Mai multe