Cheloo va fi judecat pentru bătaie!

9 mai 2014 18:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Veste cumplită pentru Cheloo. Judecătorii au decis începerea procesului în care cântăreţul va fi judecat pentru că l-a lovit fără milă pe DJ-ul Dan Apetria. Pentru asta hip-hoperul riscă până la cinci ani de închisoare. 

La aproape două luni de când s-a prezentat umil în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 2, Cheloo, 36 de ani, a aflat urmările demersului făcut de cel pe care l-a cotonogit până l-a băgat în spital.

Magistraţii au "constatat legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală" şi au dispus începerea judecăţii. Primul termen al procesului a fost fixat pe 17 iunie.

Victima lui Cheloo, Dan Apetria

Dacă va fi găsit vinovat Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, dar şi cel care i-a fost partener în incidentul violent, de acum trei ani, un alt hip-hoper, Marian Mincă, zis MarkOne1, riscă să ajungă la puşcărie. Infracţiunea de lovire sau alte violenţe se pedepseşte cu amendă sau până la 5 ani de închisoare, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le-a avut victima.

Se pare că umilinţa şi rănile au fost cumplite din moment ce DJ-ul Apetria nu i-a putut ierta nici la trei ani de la conflictul pe care cei trei l-au avut într-un club din Capitală. 

Click! Spune

Click! a dezvăluit în exclusivitate, în 11 februarie, problemele pe care le are Cheloo, după ce DJ-ul Dan Apetria  a apelat la Justiţie. Apetria nu a putut să treacă peste trauma suferită în 2010 şi a cerut judecătorilor să-i facă dreptate. 

Mai multe