Chelsea Clinton a născut. Vezi ce nume va purta fetiţa

27 septembrie 2014 14:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Fiica fostului preşedinte american Bill Clinton a născut vineri seară în jurul orei 9, ora locală, primul copil al cuplului format din Chelsea Clinton şi Marc Mezvinsky.

Chelsea Clinton, în vârstă de 34 de ani, a născut primul ei copil, o fetiţă care se va numi Charlotte Clinton Mezvinsky. "Marc şi cu mine, suntem plini de dragoste, copleşiţi şi recunoscători pentru naşterea fiicei noastre, Charlotte Clinton Mezvinsky", au fost cuvintele postate pe Twitter sâmbătă la câteva ore după fericitul eveniment. Micuţa Charlotte are bunici celebri, Hillary şi Bill Clinton, redistribuind anunţul naşterii primului lor nepot.

Vestea sarcinii fiicei fostului preşedinte american a venit pe data de 17 aprilie 2014, când aceasta a anunţat faptul că va deveni mamă la finalul unui discurs ţinut în New York. "Sper doar că voi fi o mamă la fel de bună pentru copilul meu cum a fost mama mea pentru mine", erau cuvintele care o făceau pe Hillary Rodham Clinton să lăcrimeze. Chelsea şi Marc sunt căsătoriţi din iulie 2010 şi se cunosc din timpul universităţii, ambii absolvind Universitatea Stanford.

Mai multe