Chinezii au construit un hotel de 30 de etaje în 15 zile! VIDEO

8 ianuarie 2012 13:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Construcţia a fost ridicată în zona lacului Dongting, în provincia Hunan, China, de către compania locală Broad Group, specializată în arhitectură sustenabilă.

Chinezii au reuşit să construiască hotelul într-un timp record, fiind un proiect unic şi pentru China. Imobilul a fost gata în 360 de ore, iar filmul construcţiei a fost pus pe Youtube.

Compania, care a realizat acest proiect, a mai făcut unul similar la începutul anului 2011 când a ridicat o construcţie de 15 etaje într-o săptămână. De data aceasta, firma şi-a propus mai mult şi în 15 zile, mai exact 360 de ore, a construit un hotel de 30 de etaje. Imobilul a fost terminat cu puţin timp înainte de Anul Nou 2012.

Firma care a construt clădirea garantează că este atât de sigur încât ar rezista şi unui cutremur cu magnitudine 9 grade, fiind testat de Academia Chineză de Cercetare în domeniul Clădirilor.

Clădirea este făcută din module prefabricate (cu o precizie de +/- 0.2mm în procesul de fabricaţie), montate pe o structură de oţel cu prinderi diagonale.

Mai multe