Chivu a remizat la Dallas

6 august 2010 15:33   Actualitate
Ultima actualizare:

În ultimul meci din SUA, Inter a remizat cu FC Dallas, scor 2-2. Golurile italienilor au fost realizate de Milito (24) şi Eto'o (63), fotbaliştii lui Rafa Benitez conducând de două ori pe tabela de marcaj.

Ei au fost egalaţi de fiecare dată de americani pe un stadion, Pizza Hut Park, plin ochi. Chivu a fost şi de această dată titular, el fiind unul dintre preferaţii antrenorului spaniol şi a avut o bară în urma unei lovituri libere.

Cum ocaziile se răzbună, americanii (echipa de la care a venit Toja la Steaua) au egalat două minute mai târziu prin John (41). Inter - FC Dallas s-a terminat în cele din urmă la egalitate (2-2), Alibec fiind introdus şi el în repriza secundă.

Antrenorul spaniol a rulat întreg lotul, niciunul dintre fotbalişti neprinzând un meci întreg pe teren. Inter a încheiat turneul american cu o victorie, 3-0 cu Manchester City, o înfrângere, 2-3 cu Panathinaikos Athena şi un egal, 2-2 cu FC Dallas, care i-au dat posibilitatea lui Rafa Benitez să tragă destule concluzii înainte de începerea campionatului.

Mai multe