Chivu, încă o fetiţă de nota 10!

4 noiembrie 2010 19:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Fundaşul lui Inter are toate motivele să fie fericit. Mămica se simte bine după naştere, iar fetiţa este sănătoasă tun şi frumuşică foc.

Ieri a fost sărbătoare mare în familia Chivu! Motivul?

Adelina l-a făcut tătic pentru a doua oară pe Cristi, după ce a născut-o la clinica „La Madoninna" din Milano pe micuţa Anastasia.

Cel mai nou membru al familiei fundaşului român de la Inter a venit pe lume în jurul orei 9 dimineaţa, prin cezariană, Adelina având parte de această dată de o naştere uşoară, spre deosebire de cea a Nataliei, când au apărut unele complicaţii.

12 februarie 2009. Şi anul trecut, când s-a născut Natalia, Cristi a venit zi de zi la clinică

Conform unor surse apropiate Click!, Anastasia este sănătoasă şi frumuşică foc, iar pentru că starea de sănătate a proaspetei mămici este şi ea foarte bună, până la sfârşitul săptămânii Cristi şi-ar putea lua fetele acasă.

Anastasia a avut la naştere 3,160 kg şi a primit nota 10 din partea medicilor care au adus-o pe lume şi pe prima fetiţă a familiei Chivu.

Natalia, care s-a născut tot într-o zi de joi, la 12 februarie 2009, şi care a rămas acasă în grija bunicilor veniţi special din România, îşi va cunoaşte atunci surioara, ai cărei naşi sunt şi Victor şi Manuela Becali.

Cei doi i-au cununat pe Cristi şi Adelina şi au botezat-o şi pe micuţa Natalia.

Cristian Chivu şi Adelina s-au logodit la 24 noiembrie 2007, la Milano, iar în vara anului 2008, la 6 iulie, s-au căsătorit.

Evenimentul, la care au fost prezenţi aproximativ 500 de invitaţi, a avut loc la Palatul Ştirbey.

Vestea a fost primită cu multă căldură şi la echipa de club a lui Chivu, care a primit felicitări pe site-ul oficial al lui Inter.

„Fundaşului nerazzurro, Adelinei şi Nataliei, primul copil al familiei, complimente din partea clubului şi a întregii suflări interiste şi îmbrăţişări calde micuţei Anastasia" au scris italienii de la inter.it.

Anastasia Chivu, energică şi senzuală

Tina Rizea, Astrologul Click!:

Noua „steluţă" a familiei Chivu are Soarele în Scorpion şi Ascendentul în Săgetător.

Cu cinci planete în semne de apă, se va bucura nu numai de o intuiţie de excepţie, ci va avea şi o tendinţă clară de afirmare în orice condiţii.

Foarte inteligentă, exuberantă, senzuală şi plină de energie, va şti cum să ajungă să-şi împlinească toate visele.

Diplomată şi pragmatică, va avea ca zonă sensibilă gâtul (inclusiv tiroida şi paratiroidele).

Nu-i va plăcea să călătorească şi este posibil să aibă chiar şi trei copii.

Mai multe