Chivu, lăudat de presa italiană: A fost cel mai bun jucător de pe teren

21 martie 2011 9:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Sursa citată i-a acordat nota 7 internaţionalului român, la fel ca şi cotidianul Il Pallonaro, agenţia Datasport şi site-ul calciomercato.it. "Chivu a fost cel mai bun jucător de pe teren. A revenit fundaş central şi le-a dovedit tuturor care este postul său", a scris tuttomercatoweb.com.

" Într-un interviu recent, românul spunea că nu îi place foarte mult să joace în banda stângă. Revenit în centru defensivei, el a făcut o partidă fără greşeală. Practic a fost perfect la acoperire şi în jocul aerian. Leonardo are o opţiune în plus pentru axul central al defensivei ", a notat Il Pallonaro.

"Chivu fundaş central este un alt jucător. Sigur şi dezinvolt. Cu Lucio suspendat, românul este favorit să joace fundaş central în derbiul cu Milan", a scris Datasport.

"Când joacă în centru, Chivu devine alt fotbalist. Interul a atacat în valuri, iar românul a ţinut în mână defensiva", a notat calciomercato.it.

Fundaşul Cristian Chivu a fost integralist în partida pe care echipa Internazionale Milano a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu formaţia US Lecce, în etapa a 30-a din Serie A.

Mai multe