Christian Sabbagh şi-a lăsat soţia singură de ziua ei. Vezi cum şi-a luat revanşa!

30 septembrie 2013 21:03   Actualitate
Ultima actualizare:

De curând, jurnalistul Christian Sabbagh a fost pus într-o situaţie neplăcută pentru el. Acesta a trebuit să plece într-o misiune chiar de ziua soţiei sale, Louise.

Christi s-a străduit însă să se întoarcă acasă cât mai repede şi şi-a luat revanşa în faţa iubitei sale neveste. Jurnalistul a reuşit să o emoţioneze până la lacrimi pe Louise, atunci când a postat un mesaj de "la mulţi ani", pe contul lui de pe o cunoscută reţea de socializare.

"La Multi Ani, draga mea soţie! E pentru prima oară când plec într-o expediţie cu sufletul răvăşit. Nu pentru că-mi este teamă de ce s-ar putea întâmpla. Motivul pentru care sunt cuprins de o stare aparte, de melancolie nuanţată cu o doză însemnată de părere de rău, ţine de faptul că astăzi e ziua de naştere a celei care-mi stă alături de peste 9 ani, într-o căsnicie care nu mereu a fost fără cusur.

Christian Sabbagh i-a dăruit soţiei 101 trandafiri (captură: Kanal D)

Iarta-mă, draga mea soţie că, într-un astfel de moment atât de însemnat pentru tine, nu-ţi pot sta alături. E pentru prima oară când se întâmplă asta, iar sufletul meu tânjeşte să-ţi fie în preajmă. Din păcate, sunt la mii de kilometri distanţă de casă. La mulţi ani, Louise! Dumnezeu să te ocrotească şi să-ţi dea putere să-mi accepţi în continuare «toanele de om mare»", i-a urat acesta, soţiei sale.

În plus, Christian i-a dăruit lui Louise un buchet imens de trandafiri, cu 101 fire, în direct, gest care a lăsat-o fără cuvinte pe doamna Sabbagh.

Mai multe