Cine va pune mâna pe averea Mădălinei?

21 iulie 2010 15:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Pe aceeaşi temă vezi şi:

Părinţii Mădălinei nu au niciun drept asupra averii!

Luptă pe avere: Dispariţia tragică a vedetelor duce deseori la scandaluri între rude

Iată cum poate pierde tutela copilului soţul Mădălinei Manole!

Soţul şi copilul Mădălinei Manole vor deveni moştenitorii drepturilor de autor!

Avocata familiei Manole a intrat în direct la Acces Direct pentru a declara că părinţii Mădălinei nu vor să-l lase pe Petru să pună mâna pe averea cântăreţei.

"Toate bunurile sunt ale Mădălinei, Petru doar s-a instalat. Părinţii au spus că sunt acte care dovedesc că vila a fost ridicată dinainte de căsătorie", a declarat Beatrice Comăniceanu, avocata părinţilor Mădălinei Manole.

Paula Iacob este foarte dezamăgită de situaţia în care s-a ajuns.

"Între bunicii materni, paterni, ar trebui să existe o înţelegere. Noi avocaţii nu avem ce căuta în această problemă. Când Mădălina Manole a venit la mine am cunoscut-o mai bine ca om. Într-un divorţ, omul scoate ce e mai rău din el. Mădălina nu a scos nimic rău. Când a venit vorba despre partaj, Mădălina a renunţat la bunuri de ordin material, nu a adus acuze nefondate, nu mi-a vorbit urât", a spus aceasta.

"E alegerea părinţilor. Nu ştiu nimic din ce au discutat. Nu au decât să procedeze ce cred ei de cuvinţă", a declarat Mircea Petru referitor la acest subiect. El a admis că relaţia dintre familia lui şi cea a Mădălinei era mai rece.

Mai multe