Circulaţia ternurilor între Capitală şi Timşoara, întreruptă!

20 februarie 2010 20:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Alunecarea de teren s-a produs la Valea Albă, în zona Balota, la kilometrul 345+700 şi a fost anunţată în jurul orelor 20. Ea a afectat terasamentul căii ferate pe o lungime de circa 10 metri, dar şi stâlpul care susţine linia de contact a trenurilor, acesta din urmă înclinându-se la 45 de grade.

Ambele sensuri de mers sunt afectate, astfel că circulaţia feroviară este paralizată pe relaţia Bucureşti-Timişoara. În Halta Gârniţa, se află staţionat trenul IC 593 care circulă pe ruta Bucureşti-Timişoara şi în care se află aproximativ 50 de persoane, iar în zona Valea Albă, se află trenul IC 594 care circulă pe relaţia Timişoara-Bucureşti, precum şi trenul Personal 18304, care circulă pe relaţia Turnu Severin-Strehaia.

Până când echipa operativă de la Infrastructura CFR ajunge în zonă pentru a rezolva cumva situaţia, poliţiştii de la Transporturi Feroviare asigură măsurile de ordine. Tot ei sunt cei care i-au informat pe călători cu privire la incident. Pentru moment, soluţia ar fi ca cei aproape 100 de călători să fie transbordaţi.

Mai multe