Ciro Castellano, primele declaraţii după decizia judecătorilor: «Am încercat să discutăm cu Antonia»

11 iunie 2014 7:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Vestea strămutării procesului pentru custodia micuţei Maya în Italia nu l-a luat prin surprindere pe tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano. Acesta a avut o scurtă intervenţie telefonică la matinalul Antena Stars, unde a făcut unele precizări.

Ciro a fost întrebat de moderatoarea Rocsana Marcu ce părere are despre acest verdict şi dacă se poate declara mulţumit de justiţia din România.

"Verdictul nu a fost o surpriză, pentru că avocaţii ne-au asigurat de faptul că statul român nu se poate pronunţa definitiv asupra unui caz în care sunt implicaţi cetăţeni italieni. Noi am încercat în zilele astea să discutăm cu Antonia, i-am comunicat prin intermediul avocatului acest fapt, dar am aşteptat peste o săptămână şi nu ne-a zis nimeni nimic. Eu am vrut să se termine mai frumos acest divorţ, cei doi (n.r. Vincenzo şi Antonia) să rămână prieteni şi Maza să crească într-un mediu frumos", a declarat Ciro Castellano foarte relaxat.

Antonia are acum la dispoziţie 5 zile în care poate face apel la decizia pronunţată de Judecătoria Sectorului 2

Antonia şi Vincenzo s-au despărţit la sfârşitul anului 2012, după doar doi ani de la nuntă. În vara anului trecut, solista a acceptat să-şi ducă fetiţa în Italia, la părinţii fostului soţ. De atunci, micuţa nu a mai fost aducă în România niciodată, iar Antonia o vede doar în vizită. De fiecare dată când merge să o vadă pe micuţă, artista este atent supravegheată şi nu poate face niciun pas fără acordul bunicilor fetei.

Mai multe