Ciutacu vrea să-i bage la puşcărie pe agresorii de la mall!

11 august 2010 16:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Deranjat de acuzaţiile că ar fi inventat incidentul violent în care a fost implicat, Victor Ciutacu a depus plângere penală la Poliţie împotriva agresorilor.

Oamenii legii au început deja cercetările în cazul agresiunii la care a fost supus realizatorul de la Antena 2. Cele două persoane sunt căutate de poliţie, iar înregistrările video din mall constituie probe în dosar.

Victor Ciutacu a fost la un pas să fie bătut la mall - VIDEO

"Ca să nu mai existe suspiciuni că mi-am inventat eu incidente, am depus plângere la Secţia 2 şi s-au apucat deja de cercetări. Ca probe au luat înregistrările de la mall", a declarat jurnalistul pentru Ziare.com.

Mircea Badea nu este la fel de indulgent ca tovarăşul său de breaslă şi trust. Aflând că este şi el luat în vizor, antenistul a replicat dur:

"Le voi rupe capul, picioarele şi puţulicile agresorilor!"

Dacă ne amintim activităţile recente ale realizatorului de la Antena 3, am putea crede că deţine un potenţal avantaj:

Mircea Badea şi-a arătat pistolul personal în emisiune - VIDEO

Redactorul-şef al cotidianului "Jurnalul Naţional", Victor Ciutacu, a fost la un pas de a fi luat la bătaie, luni seară, în centrul comercial Băneasa Shopping City, de către doi susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu.

Incidentul s-a petrecut în timp ce jurnalistul se afla la cumpărături împreună cu copilul său, potrivit Antena 3.

"Doi susţinători foarte fervenţi de-ai preşedintelui au simţit nevoia să-mi rupă mie picioarele preventiv, urmând să vină pe listă Badea, Gâdea şi în general toţi", a declarat Victor Ciutacu.

Mai multe