Clătite bicolore - Iulia Negrilă, Curtea de Argeş

25 februarie 2011 17:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Preparare:

1. pentru umplutură, lasă spanancul cu usturoiul pisat şi puţin unt să se soteze 10-15 minute. Săreaza şi piperează după gust.

2. pe o foaie de clătită pune un cilindru de spanac, iar apoi altul de cremă de brânză cu unt şi ardei capia tocaţi mărunt şi rulează.

3. înfăşoară în folie de aluminiu şi dă la rece câteva ore. Scoate şi taie în rulouri drepte.

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reteta va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click!, şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe