Claudia Pătrăşcanu are din nou parte de sex!

8 noiembrie 2011 15:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Claudia Pătrăşcanu (31 de ani) este din nou în culmea fericirii de când iubitul ei, omul de afaceri turc Refik (39 de ani), s-a întors în ţară. Cei doi îndrăgostiţi au stat despărţiţi nu mai puţin de şase luni de zile, Refik fiind plecat în Africa cu diverse afaceri. Bruneta l-a aşteptat însă pe logodnicul ei şi nu a făcut sex deloc în toată această perioadă.

Sexul aproape că nu mai contează, atunci când dragostea este prea mare! Claudia Pătrăşcanu (31 de ani) şi-a găsit în sfârşit jumătatea, omul de afaceri turc Refik, în vârstă de 39 de ani, fiind cel care i-a furat inima brunetei.

Claudia şi Refik s-au sărutat cu foc în plină stradă

După ce s-au iubit cu patimă doi ani de zile, Claudia a primit toamna trecută şi inelul de logodnă cu diamante. Din păcate însă, la puţin timp după aceea, când toată lumea se aştepta ca cei doi să-şi pună pirostriile, Claudia a primit vestea că iubitul ei va pleca şase luni în Africa cu afaceri.

Gurile rele s-au grăbit deja să speculeze că aceasta va însemna sfârşitul poveştii de dragoste dintre Claudia şi Refik, dar iată că iubirea lor a rezistat distanţei.

"Am vorbit mult la telefon şi am înroşit messengerul. I-am fost fidelă bărbatului iubit şi nu am făcut sex timp de şase luni cât el a fost plecat", ne-a declarat Claudia.

Refik s-a întors însă în braţele iubitei şi de atunci cei doi sunt de nedespărţit. Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele acestea servind ceaiul la cafeneaua Pascucci din zona Dorobanţi, Refik fiind numai lapte şi miere cu iubita sa.

"Nu ne-am mutat încă împreună, stăm când la el, când la mine. Încă nu suntem pregătiţi pentru căsătorie, este posibil ca în 2012 să facem pasul cel mare", a mai spus Claudia pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV!Claudia Pătrăşcanu: «Mi-au furat casetele cu videoclipul!»

Claudia Pătrăşcanu s-a despărţit de logodnic! Află aici de ce!

Claudia Pătrăşcanu: «Am vrut să botez trei copii abandonaţi, dar nu m-au lăsat doctorii»

Mai multe