Claudia Pavel: «Doctorul Lascăr mi-a măcelărit nasul»

5 august 2010 17:42   Actualitate
Ultima actualizare:

O ştim de 11 ani, de când a debutat în showbiz alături de trupa Candy, iar transformările sale estetice au fost vizibile cu ochiul liber. Claudia Pavel a recunoscut că şi-a operat nasul acum patru ani, însă nimeni nu ştie adevărata poveste a acestei intervenţii. Ieri, solista ne-a relatat calvarul din spatele bisturiului.

Claudia Pavel despre moartea clinică: «Am fost 3 ore în comă»

Claudia Pavel a slăbit 10 kg cu reţeta Andreei Bănică

Claudia şi-a spart un dinte în somn!

Cream, de nerecunoscut pe stradă!

„Am trecut prin chinuri inimaginabile". Aşa şi-a început Claudia mărturisirea, hotărâtă să le avertizeze pe fetele care intenţionează să-şi opereze nasul.

„Prima intervenţie am făcut-o în urmă cu patru ani, din motive medicale, dar şi estetice, la clinica doctorului Ioan Lascăr. După ce că am zăcut două săptămâni şi aveam faţa umflată, m-am trezit cu nasul în şapte colţuri. M-a măcelărit şi m-a nenorocit pe masa de operaţie. Am şi prietene care şi-au pus implanturi la el, iar acum regretă amarnic. La scurt timp după operaţie, mi-a apărut şi un chist în partea de sus a nasului, arăta îngrozitor şi nu ştiam cum să-l mai maschez. Speriată, m-am reîntors la doctorul Lascăr şi i-am arătat umflătura. Mi-a spus cu zâmbetul pe buze: «Nu-i nimic, mai facem un retuş»", a declarat Claudia, pentru Click! Vedeta are acum un nas perfect, iar reuşita nu i-o datorează vreunui medic român, ci unui chirurg grec, din Salonic.

„În urmă cu un an şi jumătate, medicii din Grecia mi-au reparat nasul (n.r.-a costat 5.000€). A doua zi după intervenţie, mă plimbam pe stradă şi nu aveam nici o durere. Am ajuns la Salonic pentru că, acolo, mama mea şi-a făcut un implant de şold şi aşa am cunoscut mulţi medici. Nu se compară cu ce-am întâlnit în România", ne-a mai povestit Claudia, care a recunoscut că abia acum a reuşit să depăşească pshihic situaţia, acesta fiind şi motivul pentru care s-a decis să vorbească.

În rest, în viaţa sa şi-au făcut loc numai situaţii roz. Artista de la CatMusic a petrecut o lună minunată în Los Angeles, în vacanţă, munceşte pe brânci, scoate hituri pe bandă rulantă şi, în plus, a dat jos 15 kilograme cu mâncare fibrio (preparate care au la bază o făină specială, din tărâţe şi cânepă).

Recent, Claudia a filmat în SUA videoclipul celui mai nou single, „Crazy", şi a colaborat cu somităţi în domeniu: Andrea Giacomini (regizor), Davis Classen (producător care a lucrat cu Britney Spears).

Ioan Lascăr: «O operaţie din trei iese nereuşită»

Prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Urgenţă Bucureşti, nu este surprins de acuzaţiile pe care i le aduce Claudia.

"Fiecărui pacient în parte i se explică înainte de operaţie care sunt riscurile rinoplastiei. Este intervenţia cu cele mai multe şanse de nereuşită, una din trei operaţii necesitând retuş. Claudia Pavel a revenit la mine la cabinet, mi-a zis că e nemulţumită, a refuzat să o operez încă o dată şi a preferat să-şi refacă nasul în străinătate. A fost opţiunea ei", ne-a declarat doctorul Lascăr.

Gina Pistol s-a operat de 4 ori

Gina Pistol a avut şi ea mari necazuri cu nasul. Prima operaţie a făcut-o în urmă cu opt ani, însă nu a fost mulţumită şi a recurs la alte două intervenţii pentru rezultatul dorit.

Numai că medicul care a operat-o a treia oară i-a făcut nările prea mici şi avea mari probleme de respiraţie. „Cea care m-a reparat a fost Adina Alberts, care mi-a luat cartilaj de la ureche pentru a-mi reconstrui nasul", ne-a spus Gina.

Mai multe