Claudia Voicu, cea mai bună prietenă a Adrianei Bahmuţeanu: «Radiază, este altă femeie!»

4 martie 2013 21:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Colega noastră, Claudia Voicu, a vorbit la Kanal D despre cel mai mediatizat "cuplu" al momentului, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Jurnalista a declarat că este surprinsă de decizia Adrianei, o decizie ce nu a fost uşoară. "M-am gândit că după patru împăcări, mai poate fi încă una. Am mizat pe faptul că au doi copii. Am fost alături de Adriana în această perioadă şi nu ştia ce să facă. I-a fost teamă că după o scurtă perioadă de lapte şi miere alături de Prigoană, lucrurile vor degenera şi vor ajunge de unde au plecat", a declarat Claudia.

Aceasta a mărturisit că îi va fi alături Adrianei întotdeauna, indiferent ce decizii va lua, însă a completat: "Eu am încurajat-o să se împace cu Silviu Prigoană pentru că îl ştiu de zece ani. Ea şi Silviu au doi copii, iar dorinţa mea ca ei să redevină o familie e firească, până la urmă".

Decizia Adrianei a fost însă în favoarea lui Mihai, fostul său iubit. Claudia spune că "Adriana şi Mihai sunt foarte îndrăgostiţi. Adriana radiază, este altă femeie. Am mai văzut-o aşa la începutul relaţiei cu Silviu Prigoană. Emană acea împlinire a femeii care iubeşte. Nimeni nu ştie ce se va întampla mai departe. Poate să reziste, poate să nu reziste. Este o relaţie aflată la început".

Mai multe