Claudiu Bleonţ: «Gestul meu a fost chiar comic, dacă mă uit la ustensilă»

25 februarie 2011 15:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Claudiu Bleonţ susţine că nu îi este ruşine să se arate în faţa publicului aşa cum l-a înzestrat natura, dar spune că nu este un exhibiţionist.

"Gestul meu nu a fost dramatic, a fost chiar comic, dacă mă uit la ustensilă. Oricum nu mi se pare chiar atât de rău ce am făcut, mai rău e să văd la televizor sânge şi crime", a declarat Bleonţ , la emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.

Actorul a declarat că gestul său nu s-a dorit a fi un protest, ci o metodă de promovare a spectacolului "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III lea"

"Nu mi-e ruşine să mă arăt în faţa dumneavoastră aşa cum m-a înzestrat natura. D-aia am zis că «aşa mică cum e ea, îţi faci treaba cu ea». Nu sunt un Stallone sau un Swartzenegger, nu sunt un bărbat fatal. A fost un gest spontan. Nu voi mai face niciodată acest lucru. Nu a fost un gest de protest, pur şi simplu am încercat să atrag atenţia publicului asupra spectacolului de teatru. Dacă  o să mai repet gestul, voi fi penibil, atunci voi fi exhibiţionist", a adăugat actorul.

Citeşte şi:

Claudiu Bleonţ: «Îmi dau jos pantalonii zilnic! Dumnezeu vede tot»

Actorul Claudiu Bleonţ şi-a arătat penisul în faţa jurnaliştilor arădeni

Mai multe