Claudiu Niculescu dă «haitei»de mâncare!

8 noiembrie 2009 21:40   Actualitate
Ultima actualizare:

"Câinii" au intrat pe teren cu moralul la pământ, iar înjurăturile suporterilor n-au făcut altceva decât să le îngroape şi mai mult pshicul.

Rapidiştii atât au aşteptat. Veniţi după o săptămână în care nu i-a deranjat nimeni, oamenii lui Manea au alergat din start şi, în minutul trei, Ioniţă a marcat de la nivelul gazonului, profitând de o neînţelegere între portarul Curcă şi Moţi. Apoi, giuleştenii s-au băgat "la cutie".

Au aşteptat replica lui Dinamo, dar Niculescu şi Adrian Cristea n-au găsit golul.

La pauză, cuplul Dinu-Ţălnar l-a înlocuit pe Tamaş cu Goian şi Dinamo s-a mai dezemticit. A rezolvat relativ repede problemele din apărare şi a aruncat mingea în faţă.

Acolo, "ghinion de neşansă"! Niculescu a dat cu "capul" în bară, Andrei Cristea n-a băgat-o în aţe nici cu poarta goală, iar Bornescu şi-a găsit tocmai în faţa "câinilor" flămânzi după reabilitare, să facă cel mai bun meci al său de când a venit în Giuleşti.

Până în ultimul minut de joc, când Claudiu Niculescu a demonstrat că încă n-a venit momentul retragerii şi a înscris cu un şut sec din marginea careului.

Cristi Borcea, acţionar Dinamo: "La ultima fază, arbitrul a întrerupt jocul. Trebuia să dea penalty la intervenţia lui Iencsi. Am mai avut penalty şi la intervenţia asupra lui Torje. N-am fost la meci pentru că sunt în continuare foarte supărat".

Vasile Turcu, acţionar Dinamo: "Cu un ochi plâng, cu unul râd. Am atacat, am avut ocazii, i-am spus şi lui Copos că e norocos. Am văzut o altă atitudine. Mă bucur că Niculescu a marcat, are experienţă şi ne-a ajutat de fiecare dată!"

Nicolae Badea, acţionar Dinamo: "Am întâlnit o echipă jalnică, venită să facă antijoc. Am avut şi două faze la care probabil trebuia să se dea penalty. Copos era fericit la final, pentru că egalul l-a salvat de plata unei prime către jucătorii lui".

Tamaş, suspectat că ar fi băut în cantonament

"Gurile rele" din Şoseaua Ştefan cel Mare explică evoluţia extrem de proastă a lui Gabi Tamaş pe seama faptului că ar fi petrecut cu o seară înainte de meci chiar în cantonamentul echipei. Antrenorul Cornel Ţălnar a spus că l-a schimbat la pauză pentru că fundaşul i-a mărturisit că se simte foarte rău, şi nu pentru că ar fi greşit la golul rapidiştilor. În schimb, preşedintele Nicolae Badea l-a făcut praf pe Tamaş.

"La golul Rapidului a greşit fundaşul nostru central dreapta, nu mai ştiu cum îl cheamă şi nici nu o să îmi mai amintesc vreodată".

Giani Kiriţă a venit cu fiul său la meci şi a salutat peluza ocupată de "câini" înainte de start.

Ionel Ganea a stat pe banca lui Dinamo pentru prima dată în calitate de antrenor secund.

Ema Dolha a răcit cu o zi înainte de meci şi nu a mai fost reţinut în lot. Rezerva lui Curcă a fost Matache.

Nae Manea a aliniat acelaşi 11 ca la meciul cu Oţelul, câştigat de giuleşteni cu 3-0.

Atacantul dinamovist Alexe s-a lovit grav la gleznă în minutul 9 al jocului şi nu a mai putut continua partida. Locul său a fost luat de Claudiu Niculescu.

Banner Dinamo: Membrii PCH şi-au luat un nou aparat, staţi drepţi, zâmbiţi, să iasă totul minunat. Banner Rapid: Frustrarea de azi e într-un aparat, din păcate filmul vostru e voalat.

Adrian Cristea a fost căpitanul lui Dinamo în partida de aseară .

Un telefon a fost aruncat din tribună în minutul 49 şi arbitrul a oprit meciul pentru a-i prezenta observatorului federal obiectul care zburase spre teren dinspre galeria dinamovistă.

5 suporteri rapidişti au fost prinşi la intrarea în stadion cu petarde în chiloţi.

Copos a venit la meci cu o duba de la Crowne Plaza pe care o conducea el...

Din maşină s-au dat jos o grămadă de copii. L-au luat la mişto apoi suporterii lui Dinamo..."Aţi venit ca ţiganii cu căruţa", iar Copos şi-a pus fularul la gât şi le-a zis: "Vorbim după meci!"

Daniel Niculae nu şi-a uitat foştii coechipieri. Atacantul lui Auxerre, venit în ţară pentru meciul amical al echipei naţionale împotriva selecţionatei Poloniei, a mers aseară în Şoseaua Ştefan cel Mare şi a urmărit partida din mijlocul galeriei giuleştene.

"Îmi doresc ca Rapidul să ia titlul în acest sezon", a mărturisit fotbalistul, care a preferat să stea alături de suporteri, decât în tribuna oficială a stadionului din "Groapă".

Daniel Niculae a stat în mijlocul galeriei rapidiste

Ioniţă a marcat cel mai important gol al carierei lui

Banca dinamoviştilor a cedat pe parcursul primei reprize

Mai multe