Clejanii, la un pas să mănânce... cal: «Era carne frumoasă, dar cam roşie»

22 aprilie 2014 14:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Datorită carierei pe care o au în muzică, Viorica şi Ioniţă de la Clejani au avut ocazia să vadă multe locuri, să cunoască oameni, dar, totodată, au avut parte de experienţe ciudate. Pe una dintre ele, artististul a povestit-o la Kanal D.

Invitaţi în emisiunea Teo Show de la Kanal D, Viorica şi Ioniţă de la Clejani au făcut atmosferă cu povestirile lor. Acordeonistul a povestit o întâmplare mai ciudată, petrecută într-una din vacanţele cu familia.

"A fost un lucru pe care nu am cum să îl uit vreodată. Ne-a adus o carne să mâncăm.. Era frumoasă, dar cam roşie! Eram în Elvetia. A zis că ne-a adus cea mai bună carne. Era carne de cal. Când am auzit, am zis că nu mănânc aşa ceva, deoarece calul e prietenul nostru. Noi nu mâncăm carnea prietenilor noştri", a spus Ioniţă amuzat.

Artistul a povestit cum a petrecut sărbătorile de Paşte.

"Am fost invitaţi de Piedone până la 7 dimineaţa. Avea un miel aşa de bun că nu se mai oprea din mâncat. După,  am fost cu copii la biserică, am luat Lumină, apoi am venit acasă, am mâncat . Duminică am avut concert la don Pedro, luni am concertat în Crângaşi iar azi suntem aici în emisiune, iar mâine mergem la grătar, la Clejani", a mai spus lăutarul.

Mai multe