Click! le-a plătit întreţinerea

9 august 2010 17:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel mai tare concurs al verii! Asta au spus norocoşii care s-au ales cu câte 500 de lei la concursul nostru, „Click! şi Click! pentru femei te scapă de întreţinere”.

Vrei şi tu să câştigi unul din cele 10 premii săptămânale? Încearcă-ţi norocul şi trimite taloanele de concurs din ziar!

«Câteva luni nu mai am griji»

Lăpuşte Stelian Vasile (37 de ani), din Cluj-Napoca este un cititor fidel al ziarului „Click!”.

Lucrează la o firmă de pază din oraş şi recunoaşte că îi place să participe la concursuri, lucru pe care îl face ori de câte ori are ocazia.

„Am fost foarte bucuros când am văzut că am câştigat 500 de lei pentru plata întreţinerii. Câteva luni nu mai am griji”, ne-a spus norocosul câştigător, care este căsătorit şi are o fetiţă de 7 ani.

«Cei 500 de lei au picat la fix»

„Este pentru prima oară când am participat la concursul cu întreţinere şi uite că m-am ales deja cu 500 de lei, bani pentru dările de la bloc. Banii au picat la fix”, ne-a spus Gabriel Misai (32 de ani).

„Sunt foarte bucuros pentru că 320 de lei, cât plătesc eu, pe timp de vară întreţinerea, nu sunt de ici, de colea. În plus, la salariul meu de 13 milioane lei vechi, orice bănuţ în plus e binevenit!”, ne-a spus bucureşteanul, care lucrează ca electrician.

Mai multe