Clickmania! le-a dat bani pentru un Crăciun fericit!

18 decembrie 2009 15:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Reşiţeanca Ionela Petria Muraru este una dintre câştigătoarele extragerii finale Clickmania! Ea a câştigat unul din cele cinci premii 2, în valoare de 5.000 de lei.

„Nu m-am descurajat când am văzut că nu câştig nici unul din premiile zilnice şi am trimis în jur de 50 de tichete pentru extragerea finală", a spus Ionela.

Tânăra de 19 ani este convinsă că ziua ei de naştere, 11 decembrie, i-a purtat noroc.

„Este cadoul perfect pentru aniversarea mea. Am să-mi fac cadou o pereche de lentile de contact albastre, la care visez de doi ani", povesteşte cu bucurie câştigătoarea.

Gabriela Râpă, în vârstă de 26 de ani, din oraşul Galaţi, a câştigat premiul al doilea la extragerea Clickmania!, în valoare de 5.000 de lei.

"Sunt foarte fericită. Chiar mă gândeam să dau examen pentru permis de conducere şi să-mi cumpăr o maşină. Banii aceştia mă vor ajuta să-mi duc planurile la bun sfârşit", a spus emoţionată Gabriela Râpă.

Tânăra este factor poştal şi are o fetiţă de 3 anişori. "Sunt un mare fan al acestui concurs. Am urmărit taloanele chiar din prima zi de concurs, iar perseverenţa mea a fost răsplătită", a mai spus câştigătoarea.

Mai multe