Clipe de coşmar pentru cumnata lui Pepe. Loredana Pastramă a fost răpită din faţa casei

15 aprilie 2013 20:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Orice om are duşmani, însă se pare că în viaţa Loredanei Pastramă acest cuvânt atinge alte cote. Cumnata lui Pepe are în anturaj persoane care vor probabil să o vadă moartă, recurgând la orice soluţie pentru a obţine acest lucru.

Sâmbăta trecută, Loredana se afla în faţa casei sale şi stătea de vorbă cu câteva persoane. O maşină a oprit brusc lângă ea, iar un bărbat a coborât şi a obligat-o să urce. Conform spuselor ei, acesta a ameninţat-o cu pistolul.

O dată aflată în maşină, pentru cumnata lui Pepe a început calvarul.

"Era băut. Avea chiar şi o sticlă în maşină. Mai bea puţin, mă mai înjura, îmi mai dădea câte o palmă. A luat-o spre Giurgiu şi m-a dus pe un câmp de nici nu ştiam unde sunt. M-a bătut foarte tare, m-a umplut de sânge. Apoi m-a lăsat acolo. Am ieşit la drum şi noroc cu nişte oameni care m-au ajutat, că altfel nu aş mai fi ajuns acasă", a povestit Loredana pentru Acasă TV.

Bunica acesteia a confirmat cele spuse de nepoata ei. "Când am văzut-o la poartă, m-am speriat. Era plină de sânge, arăta cumplit", a declarat femeia.

Chiar dacă spune că ştie cine este bărbatul care a răpit-o, Loredana refuză să facă publică identitatea acestuia sau să depună vreo plângere la poliţie. "Ştiu cine este însă nu pot să spun, pentru protecţia mea şi a familiei mele. Mi-e foarte frică. Mă aştept să mai urmeze şi alte lucruri", a mărturisit cumnata lui Pepe.

Mai multe