Cluj: A furat 4.000 de lei de la o casă de bilete

30 septembrie 2009 8:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Un bărbat a sustras, aseară doi săculeţi de bani de la o casă de bilete din zona Pieţei Mărăşti. El a lovit cu pumnul geamul casei de bilete şi a sustras banii, sub ochii impasibili ai clujenilor care se aflau în staţia de troleibuz. Apoi s-a făcut nevăzut într-unul dintre gangurile din zona.  

Directorul Regiei Autonome de Transport Urban Călători Cluj (RATUC), Liviu Neag, a declarat pentru Adevărul  că este vorba despre suma de circa 4.000 de lei, proveniţi de la o tură de încasări, pe o perioadă de opt ore. Neag a mai spus că respectiva casieriţă nu a respectat întocmai modul de lucru, care este destul de amănunţit: avea săculeţii cu bani în gemuleţ.  „Hoţul nu avea decât să bage mâna şi să plece.  Acum 4-5 ani am avut un caz similar, când efectiv a fost agresată fata în stradă”, a precizat Neag.  Directorul a susţinut că cei prezenţi în staţia nu au făcut nimic pentru a-l opri pe infractor.

Cele 84 de case de bilete din Cluj-Napoca nu au niciun buton de alarmă. Liviu Neag susţine că se încearcă schimbarea sistemului, cu tichtete şi automate, începând de anul viitor.

Mai multe