Cociş spune adio lui FC Timişoara. Va lua în Emirate un milion de euro pe sezon

23 mai 2010 13:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Meciul FC Timişoara - FC Braşov (1-2) a fost ultima în tricoul bănăţenilor pentru mijlocaşul Răzvan Cociş, el urmând să se transfere la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite.

"Eu mi-am luat acum rămas bun  de la băieţi. Voi pleca în Emirate. Probabil va fi mai greu pentru mine să ajung la Naţională de acolo, însă era o ofertă pe care greu puteam să o refuz.

Cociş le-a mulţumit timişorenilor pentru scurta perioadă petrecută la Poli. "Eu mi-am luat acum rămas bun  de la băieţi. Voi pleca în Emirate. Probabil va fi mai greu pentru mine să ajung la naţională de acolo, însă era o ofertă pe care greu puteam să o refuz. M-am simţit foarte bine aici şi m-aş întoarce cândva cu plăcere, le mulţumesc tuturor pentru susţinere, pentru tot ce au făcut pentru mine", a spus Cociş pe site-ul gsp.ro, care va încasa la gruparea arabă un salariu stagional de un milion de euro.

Mijlocaşul a ajuns deja la un acord cu formaţia arabă Al Nasr, unde antrenor este Walter Zenga. Italianul a confirmat mutarea internaţionalului român în Orientul MIjlociu. "Cociş e 200 la sută jucătorul lui Al Nasr. L-am vrut şi la Palermo şi Catania, dar atunci nu am putut să-l transfer", a spus Zenga.

Mai multe