Codin, de-asta n-o iei pe Anna de nevastă?

22 noiembrie 2009 19:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Probleme pentru cuplul Anna Lesko - Codin Maticiuc. Cei doi nu-şi mai vorbesc de două săptămâni, solista venind neînsoţită la toate concertele şi aţâţând fără rezerve bărbaţii prin cluburi.

Gurile rele spun că motivul pentru care îndrăgostiţii s-ar fi certat este faptul că Don Juan-ul de Dorobanţi se teme să o ceară în căsătorie.

Uite cum arată Anna Leskocând se îmbracă "normal"

Când toată lumea credea că Anna va îmbrăca în sfârşit rochia de mireasă, iată că vedeta e din nou singură. Surse din anturajul cuplului Lesko-Maticiuc au dezvăluit că aceştia nu-şi mai vorbesc de aproximativ două săptămâni, relaţia lor trecând momentan printr-un impas.

Cei doi îndrăgostiţi s-au certat foarte tare, motivul fiind dorinţa arzătoare a Annei de a deveni femeie la casa ei. În vârstă de 30 de ani, Lesko speră de ceva vreme ca milionarul de 29 de ani să o ia de nevastă, însă acesta ezită în continuare să-i facă pe plac.

Cei doi îndrăgostiţi s-au mai despărţit din aceeaşi cauză şi în primăvara acestui an, dar Anna a revenit spăşită la Codin după o relaţie de câteva luni cu Elan Schwartzenberg, care ar fi refuzat şi el să-i pună inelul pe deget.

Codin a mărturisit unor prieteni că ar dori să o ceară în căsătorie pe Anna, însă nu este încă pregătit să renunţe la burlăcie, mai ales că este şi prima dată când ar face acest lucru.

Mai citeşte:Lesko s-a cuminţit! A renunţat la hainele trăsniteStilistul Click!: «Lesko se îmbracă bine de la second-hand»De ce Lesko refuză să-şi ajute sora să devină vedetă?

S-a destrăbălat la concerte

Anna şi Codin nu s-au mai afişat împreună de mai bine de câteva săptămâni, solista venind solo sau cu impresarul, Radu Groza, la evenimentele mondene.

Mai mult, la concertul de vineri seară pe care l-a susţinut în noul club al Catincăi Roman, Lesko a făcut un show de toată frumuseţea, mimând sexul oral cu un spectator, căruia i-a împins capul în şalvari.

De când s-au certat, Anna nici măcar nu s-a mai sinchisit să-l anunţe pe Codin unde concertează, cu cine merge pe la sindrofii sau ce momente de "maximă tensiune" are de gând să prezinte pe scenă.

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Anna Lesko...

Cine crezi că ar fi bun de soţ pentru Anna Lesko? Scrie mai jos!

Vineri seara, Lesko a dat un spectacol pe cinste

Ţinuta provocatoare a vedetei i-a incitat la culme pe bărbaţi

Anna a mimat o partidă de sex oral cu un tânăr

Mai multe