Codin se crede prea tânăr pentru însurătoare

23 noiembrie 2009 19:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu-şi vorbesc de două săptămâni, dar sunt mari şanse ca Lesko să revină pentru a treia oară în braţele iubitului ei, Codin Maticiuc. Apropiaţii lui susţin că el şi-ar dori să o ducă la altar pe solistă, numai că acum nu e pregătit să facă marele pas.

Lesko îşi doreşte cu ardoare, la cei 31 de ani ai săi, să se mărite, însă niciunul dintre iubiţii ei de până acum nu i-a cerut mâna.

Mai citeşte:Codin, de-asta n-o iei pe Anna de nevastă?Lesko s-a cuminţit! A renunţat la hainele trăsniteStilistul Click!: «Lesko se îmbracă bine de la second-hand»De ce Lesko refuză să-şi ajute sora să devină vedetă?

Relaţia de şapte ani cu Irinel Columbeanu nu s-a concretizat într-o căsnicie, iar cu Liviu Moreanu a terminat povestea de dragoste după doi ani, aflând cu suprindere că o înşela.

Nici Elan nu era pregătit de o nouă însurătoare, drept pentru care după doar două luni, fiecare şi-a văzut de drum.

Anna Lesko, femeie serioasă: nu mai poartă haine trăsnite

În ceea ce-l priveşte pe Codin, acesta se tot... codeşte, nenumăratele certuri punându-l pe gânduri. După ce Click! a dezvăluit ieri că acesta este motivul pentru care cei doi sunt certaţi de două săptămâni, Maticiuc rupe tăcerea:

„Este pentru prima dată când fac o declaraţie de presă. Nu este genul meu, dar o fac, pentru a clarifica anumite lucruri. În viaţă, oamenii se pot certa şi împăca, din nenumărate motive".

Întrebat însă de reporterii Click! dacă i-a cerut vreodată mâna basarabencei, acesta a tăcut mâlc. Apropiaţii lor susţin însă că Maticiuc se crede mult prea tânăr pentru a renunţa la statutul de burlac şi că la vârsta lui îl interesează mai mult distracţiile şi afacerile.

Mai multe