Columbeanu, rişti să-ţi pierzi fetiţa!

17 octombrie 2012 15:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Lui Irinel Columbeanu (55 de ani) îi merge din ce în ce mai prost. După ce judecătorii şi-au dat acordul ca executorii să pună sub sechestru casa din Izvorani, afaceristul s-a trezit şi cu conturile blocate.

Miliardarul de la Izvorani e aproape de faliment. Irinel Columbeanu nu numai că şi-a pus băncile în cap, după ce a luat un credit de 7 milioane de euro şi nu şi-a plătit ratele, dar are probleme şi cu Primăria din Târgu Cărbuneşti (judeţul Gorj).

El are aici o firmă de materiale de construcţii, Turbocim. În anul 2009, a dat faliment şi a lăsat pe drumuri 200 de oameni.

Mai mult, Columbeanu nu a mai plătit impozit de anul trecut şi a acumulat datorii de 100.000 de lei. Pentru a-şi recupera banii, Primăria din Târgu Cărbuneşti a cerut blocarea conturilor miliardarului, astfel că Iri s-a trezit peste noapte că nu mai poate să scoată nici un şfanţ din bancă. Şi asta nu e nimic pe lângă faptul că, în orice moment, executorii pot pune sechestru pe vila din Izvorani.

În aceste condiţii, Columbeanu nu mai prezintă credibilitate financiară nici în faţa judecătorilor. S-a zbătut prin instanţă pentru custodia totală a fetiţei, însă acum, aflat în pragul falimentului, Irinel Columbeanu s-ar putea să o piardă pe Irinuca.

Dacă omul de afaceri va rămâne fără bunuri şi nu va dovedi că are cu ce-şi creşte fiica, Monica Gabor i-o va putea lua! Avocatul Cristian Gheorghiţă avertizează: «Irinel, rişti să-ţi pierzi fiica!»

Ar putea rămâne fără vila din Izvorani şi birourile din Victoriei

Iri a girat pentru imensul credit cu casa de la Izvorani, dar şi cu alte bunuri deţinute de el, mai exact, trei etaje de birouri aflate într-un bloc din Piaţa Victoriei din Capitală.

Vila de la Izvorani

În acest bloc are trei etaje de birouri

Până să ajungă în acest punct, Columbeanu s-a judecat luni bune cu banca Marfin de la care a luat 7 milioane de euro. La un moment dat, chiar a promis că va achita banii.

Cum nu s-a întâmplat aşa, luna trecută, judecătorii au decis, prin hotărâre definitivă, ca bunurile lui Columbeanu să fie scoase la licitaţie.

A divorţat de Monica anul trecut

În anul 2006, Irinel Columbeanu s-a căsătorit cu Monica Gabor, care la acea vreme avea doar 19 ani. După un an, a venit pe lume fetiţa lor, Irina.

A urmat o perioadă fericită în viaţa cuplului, însă, în 2010, relaţia lor a început să scârţâie. Monica a plecat cu Irina în America, unde au stat circa jumătate de an.

Când s-a întors de acolo a intentat divorţ. În iunie 2011, judecătorii au pronunţat divorţul. La un an distanţă, în iunie 2012, instanţa a decis definitiv ca Irina să rămână în custodia tatălui.

Mai multe