Concurentele de la «Burlacul» nu-l vor pe Vladimir Drăghia, ci pe Cătălin Botezatu!

17 ianuarie 2012 6:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Ieri, a fost prima zi de filmare a emisiunii "Burlacul", care îl are în centrul atenţiei pe actorul Vladimir Drăghia. Acesta a pornit în căutarea femeii care să-i fie parteneră. Cătălin Botezatu, în rol de moderator al show-ului, se bucură însă de mai mult succes printre domnişoarele care participă la reality-show decât are Vladimir.

Potrivit Ring, tinerele selectate pentru a-i cuceri burlacului Vladimir Drăghia s-au întrecut în a-l seduce pe Cătălin Botezatu.

"Se pare că cel puţin jumătate din fetele care au trecut castingul au ca obiectiv prinicpal să-i câştige inima lui Cătălin Botezatu şi abia apoi se vor lupta pentru Vladimir Drăghia. Domnişoarele au prins curaj după ce s-au convins cu ochii lor că Botezatu este într-adevăr solo.

Jocul tinerelor cu moderatorul show-ului va continua cu siguranţă şi la următoarele întâlniri, pentru că probele propuse de Cătălin le vor da ocazia să-şi testeze puterea de seducţie. Vladimir Drăghia va avea însă ultimul cuvânt legat de cine pleacă sau rămâne în competiţie", au declarat sursele.

Show-ul „Burlacul" va fi difuzat în primăvară, la Antena 1.

Mai multe