Confesiunea unei mame: «Tumoarea pe creier m-a făcut să uit că am doi copii»

20 iunie 2011 6:45   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce s-a trezit din operaţie şi-a recunoscut instant soţul, Ian, în vârstă de 35 de ani, şi a întins mâna după mâna lui.

Cu toate astea, a fost uimită să afle că care doi copii, Charly, 3 anişori, şi Harrier, un anişor, informează dailymail.co.uk.

În mod tragic, Karan, 34 de ani, nu-şi aducea aminte să fi născut vreodată şi nici nu-şi recunoştea fetiţele în fotografii.

«Îmi aduc aminte că atunci când mi-am revenit din operaţie, Ian mi-a spus că fetele sunt la mama, dar habar nu aveam despre cine vorbeşte.Asistenta m-a întrebat în ce an suntem, iar eu eram tare confuză. Mă simţeam ca şi cum mă trezisem într-un vis ciudat. Nimic nu făcea sens.Soţul meu mi-a arătat poze cu fetiţele, dar nu le recunoaşteam.

Logic, ştiam că sunt mamă, dar nu simţeam cum e să fiu mama lor. Copiii ştiau cine sunt, dar eu nu-i ştiam pe ei. Mă simţeam oribil», îşi aduce aminte femeia.

Walter a descoperit că are o tumoră în iunie 2009, când s-a prăbuşit brusc la casa din Runcorn, Cheshire.

Citeşte şi:

Mărturia unui tată distrus, după ce fiul său a murit într-un accident de maşină!

Antonio Banderas a avut o tumoare benignă la spate

7 dureri pentru care ar trebui să dai fuga la medic!

În urma unei radiografii, i s-a descoperit o tumoră de mărimea unei lămâi. Deşi era benignă, doctorii au avertizat-o că poate deveni cancerigenă dacă nu o scot la timp.

Se pare că în timpul operaţiei, chirurgii nu au putut să-i îndepărteze toată tumora, deoarece era extinsă pe părţile vitale ale creierului.

În prezent, Karan a acceptat că amintirile sale nu o să-i mai revină niciodată şi încearcă să-şi restabiliească legătura de sânge cu fetiţele sale.

Mai multe