Confesiunile unui gigolo român în Spania

9 octombrie 2009 15:42   Actualitate
Ultima actualizare:

După cinci ani de muncă pe 800 sau 1.000 de euro, un român a învăţat să facă bani tocmai când Spania a intrat în criză. „De când mă ştiu, am fost plăcut de femei, dar în Spania am constatat că pot face bani dacă sunt o companie plăcută pentru doamnele de aici”, spune Aurel S. (29 de ani), originar din Sibiu.

Bărbatul a venit în Spania în urmă cu cinci ani şi lucrează ca barman. În România a fost trei ani frigotehnist.

„De la clienţii pensionari ai barului am învăţat să curtez doamnele spaniole. Prima aventură, din care am scos o sumă bună de bani, mi-a aranjat-o un client care avea o nepoată de 30 de ani, timidă şi îndrăgostită de un argentinian care o ignora“, povesteşte Aurel.

Lipsa de discreţie a doamnelor, o reclamă avantajoasă

Românul devenit gigolo de ocazie nu a crezut că povestea se va repeta. Însă, în curând, a început să primească invitaţii de la spaniole, pentru a merge cu ele la petreceri sau pentru a le ţine companie. “M-am trezit cu o liotă de curtezane care vroiau ba la dans, ba la petreceri particulare, că începusem să-mi fac griji pentru explicaţia pe care va trebui s-o dau soţiei, când va afla de ce închid barul cu două ore mai devreme şi ajung acasă la răsăritul soarelui”, povesteşte Aurel.

În următoarele luni, povestea celor 40 de euro a devenit istorie, iar doamnele au început să îi ofere între 200 și 600 de euro pe noapte. “Cei mai mulţi bani primiți, 600 de euro, m-au făcut să-mi fie ruşine de mine. Am fost invitat la o italiancă, fostă profesoară, care nu a dorit decât o companie plăcută şi să bem împreună un pahar de vin.

Fireşte că am dorit să fiu şi un amant bun, dar doamna mi-a explicat elegant că semăn mult cu fiul ei, care ar fi împlinit vârsta mea dacă un ar fi murit într-un accident de motocicletă”, povesteşte românul. Amantul de ocazie a plecat jenat. Pentru prestaţie, doamna îi strecurase în buzunarul sacoului său un plic cu 600 de euro. “Am rămas amicul profesoarei italience, îi duc flori şi o vizitez de câte ori am ocazia”, adaugă Aurel.

Citeşte toată povestea lui Aurel pe adevarul.es.

Mai multe