Constantin Măgureanu şi soţia şi-au reînnoit jurămintele

11 mai 2012 16:00   Actualitate
Ultima actualizare:

La opt ani de la căsătorie, cântăreţul şi partenera sa îşi fac declaraţii fierbinţi ca în prima zi.

Interpretul de muzică populară şi-a invitat soţia să petreacă o după-amiază romantică împreună, pe un vaporaş. "Suntem amândoi de la Dunăre", a explicat Constantin Măgureanu de ce a ales acest decor pentru o asemenea ocazie. "Obişnuim să ieşim cam de două ori pe lună. Mulţi bărbaţi ar vrea să facă lucrul ăsta", a mărturisit el.

"Aproape în fiecare zi îi spun că o iubesc. Ne sărutăm şi ziua, şi noaptea. Seara abia aştept să îi culc pe cei mici ca să facem şi noi ceva", a dezvăluit cântăreţul pentru emisiunea "Drept la ţintă". "Noi zi de zi ne spunem «Te iubesc», la noi e la fel ca «Bună ziua», la orice oră îi spun", i-a întărit spusele şi Veronica, soţia sa.

Constantin a comandat specialităţi pe gustul partenerei sale de viaţă: "Îmi place baclavaua, mâncarea turcească", a mărturisit aceasta. Deşi îi laudă calităţile de gospodină, comparând-o cu "Bubulina" din cunoscuta melodie a lui Bănică, în ultima perioadă s-a abţinut de la bunătăţile gătite de ea: "N-am mâncat două zile, că ştiam că vin aici", a glumit el.

Mai multe