Copil torturat de părinţi: «Tata mă bate zi de zi cu biciuşca iar mama râde»

19 iunie 2010 15:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Este doar un copil însă întreaga copilărie i-a fost un chin greu de imaginat iar casa în care ar fi trebuit să fie iubit şi îngrijit nu i-a fost altceva decât un adevărat lagăr de concentrare, cel puţin aşa reiese din cele relatate de băiat.

 Citeşte şi:    Şocant: Un bebeluş bătut cu bestialitate chiar de bonă!    Nu ne trimiteţi acasă. Tata ne violează!    Violată de frate, tată şi unchi    Un tată a fost arestat după ce şi-a violat fiica de numai 14 ani    A încercat să se spânzure în puşcărie după ce şi-a violat fiicele

Are 14 ani şi de când se ştie nu a pus niciodată mâna pe o jucărie, nu ştie ce e jocul dar a auzit că e ceva frumos.

Îi vom spune Cristinel. Povestea lui începe în anul 1996, când a avut nenorocul să se nască într-o familie din localitatea Roma, familie ce i-a oferit de-a lungul timpului o viaţă parcă ruptă din filmele de groază.

Cristinel a ajuns vineri la Centrul de Primire a Minorului în Regim de Urgenţă. A fost găsit hoinărind pe străzile din Botoşani de către doi agenţi ai poliţiei comunitare.

Plângea iar mâinile îi erau pline de sânge.

Explicaţia băiatului i-a şocat pe poliţiştii comunitari: "M-a bătut tata cu biciuşca de la cai şi mi-a spus că mă omoară când vine seara acasă".

"Nu ştiu ce s-a întâmplat cu primul meu tată. El e tatăl de-al doilea. Mă bate zi de zi, de când mă ştiu iar mama râde şi s-a învăţat şi ea de la dânsul să mă bată", spune băiatul despre cum decurge o zi din viaţa lui.

Citeşte restul articolului şi vezi mai multe poze în Adevărul.ro

Mai multe