Corina Caragea s-a întors obosită din vacanţă

27 iulie 2013 14:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Ca de fiecare dată, Corina Caragea, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV, a avut o vacanţă plină. Timp de 10 zile, împreună cu o gaşcă de prieteni, au făcut un traseu superb pe Coasta Amalfi şi apoi pe Costa Smeralda din Sardinia, Italia. S-a întors obosită, dar cu multe amintiri frumoase din locuri unde ar vrea să se mai întoarcă.

Corina a ales acea parte a Italiei la recomandarea prietenilor. Mai fusese în Italia, însă niciodată în acele locuri. În primele cinci zile ale vacanţei a făcut un traseu pe Coasta Amalfi, drumul superb în care muntele se îmbină cu marea fiind o adevărată provocare pentru un şofer.

Zilnic mergea mult pe jos, urca scări şi se plimba pe străduţele unor localităţi pitoreşti

„Am închiriat şi un scuter, acesta fiind o experienţă nouă şi foarte plăcută pentru mine. În fiecare zi vizitam o altă localitate, luam la picior străduţele înguste, printre casele vechi, am urcat şi am coborât sute de trepte. A fost obositor, dar plăcut. Sunt mândră că am condus pe cel mai spectaculos drum inclus de National Geographic între cele pe care trebuie neapărat să fie parcurse într-o viaţă", povesteşte prezentatoarea tv.

O clipă de relaxare, la soare

Cea de-a doua parte a vacanţei a petrecut-o în Sardinia. Aici încerca o plajă nouă în fiecare zi, a fost fermecată de ţărmurile însorite, de plajele cu nisip fin, întrerupte de mici golfuri. Insula Smeralda, aflată chiar în mijlocul Mării Mediterane, i s-a părut un colţ de rai, cu golfurile şi apa sa în culori parcă ireale.

Apa Mării Mediterane are un farmec aparte

Mâncarea italiană a fost o altă bucurie a vacanţei. „Zilnic îmi comandam toate preparatele mele preferate ale bucătăriei italiene, acolo au categoric un alt gust. Nu am ratat nici faimosul Limoncello. A fost o vacanţă plină, din care m-am întors obosită, dar şi bogată în multe amintiri şi locuri frumoase, unde aş vrea să mă mai întorc", adaugă Corina.

Mai multe