Corina Dănilă: «Fetiţa mea nu are acces la calculator decât supravegheată»

17 decembrie 2011 11:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta şi-a dat seama că multe sursele moderne de divertisment au o conotaţie negativă asupra unui copil şi din acest motiv încearcă o supravegheze pe Rianna de câte ori poate.

"Se uită pe posturile pentru copii sau la Animal Planet. Până acum nu a trebuit să-i limitez accesul decât în ceea ce priveşte anumite programe tv. Am încercat să o protejez de filmele sau emisiunile cu prea multă încărcătură negativă, violenţă, crime, sex… Câteodată e mult prea mult şi pentru noi adulţii, ce să mai vorbim de nişte copii… În ceea ce priveşte calculatorul, e şi mai simplu: nu are acces la calculator decât supravegheată, la laptopul meu", a spus Corina pentru sfatulparintilor.ro.

Deşi este singurul ei copil, Corina recunoaşte că nu a răsfăţat-o pe Rianna excesiv niciodată, dorind astfel să îi dea o educaţie sănătoasă.

"Îmi doresc să transmit Riannei toate lucrurile bune pe care eu le-am învăţat de la parinţi şi bunici – la care să adaug apoi altele, mai de actualitate. Greşeala cea mai mare de care m-am ferit până acum a fost răsfăţul excesiv. Niciodată nu i-am vorbit Riannei cu cuvinte stâlcite aşa cum fac copiii, cu excese de diminutive sau gângureli… Am încercat să folosesc expresii normale şi m-am adresat ei mai degrabă ca unui adult – chiar dacă trebuia să aleg cuvinte simple, pe care să le înţeleagă", a mai spus Corina.

Mai multe