Cornel Dinu junior fumează narghilea

4 octombrie 2010 15:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Singurul copil al lui Cornel Dinu trăieşte viaţa la maximum. Juniorul familiei, în vârstă de 22 de ani, a plecat în vara ce tocmai a trecut într-o mică vacanţă, în staţiunea Belek. Nu singur, ci împreună cu iubita lui, Alexandra.

Corneluş nu s-a dat în lături de la nimic. A încercat toate senzaţiile tari pe care i le putea oferi vacanţa în Turcia. Mai mult, tânărul de 22 de ani a trăit şi o experienţă extremă: zborul cu balonul.

Legat bine de toate firele balonului desenat în formă de „smiley", Dinu jr s-a desprins câteva zeci de metri de la sol, direcţia şi altitudinea fiind în permanenţă controlate de unul dintre organizatori.

Băiatul lui Dinu se iubeşte cu o machedoancă, Alexandra

După ce a scăpat cu bine din această aventură, Corneluş a trecut la cele „pământene": fumatul din narghilea.

Însoţit de iubita lui şi de alţi prieteni, băiatul lui „Mister" a tras din pipa turcească fără reţineri, băgând şi câteva rotocoale.

Serile se încheiau cu o baie în piscină şi, desigur, cu o ieşire în club, unde Cornel jr obişnuia să danseze până dimineaţă.

Deşi abia a împlinit 22 de ani, Corneluş Dinu doreşte să se aşeze la casa lui.

Dinu junior nu s-a dat la o parte nici de la sporturi extreme

Fiul fostei glorii dinamoviste are de gând să se însoare cât mai rapid cu Alexandra, o machedoană de vârsta lui, însă problemele de sănătate ale părinţilor l-au determinat să amâne momentul.

Mamei lui, Silvia Dinu, i-a fost amputat piciorul stâng în urmă cu o lună, după ce femeia nu mai putea suporta durerile provocate de răni.

Soţia „Procurorului" a fost diagnosticată cu diabet şi apoi cu ateroscleroză. Şi „Mister" a stat în această vară în spital, pe motiv de oboseală cronică.

Mai multe