Cornel Ilie a făcut sex «într-o clădire importantă din Bucureşti»

7 aprilie 2013 11:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi în prezent frânge inimile multor admiratoare, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, nu a fost întotdeauna la fel de sigur pe sine.

Primul sărut i-a stârnit nişte emoţii uriaşe şi nu a reuşit să doarmă două nopţi, iar prima „zi" de dragoste a fost prilej de teamă pentru artist.

„Primul sărut a fost pe la 14 ani, în Herăstrău, pe bancă, cu o vecină, care era cu un an mai mică decât mine. N-am dormit cu o noapte înainte şi nici după, din cauza emoţiilor", a povestit Cornel pentru emisiunea „LookMonden" care va fi transmisă luni seară, de la 21.30, la Look TV.

„A fost ziua. Total neinteresant, total. A fost ca şi când am condus prima oară - am transpirat de teamă, nu ştiam ce fac acolo şi-mi era frică sa nu fac vreun accident!", a mărtusit solistul despre prima sa experienţă sexuală.

Peste ani, însă, lucrurile s-au schimbat, Cornel căpătând curaj şi trăind o partidă de sex inedită. „Într-o clădire foarte importantă din Bucureşti, între toaletă şi hol şi după colţ avea loc un eveniment. A fost spontan şi cu atât mai interesant", a mai dezvăluit cântăreţul.

Mai multe