Cornel Ilie: «Delia a cântat manele! Este sub nivelul ei»

29 iulie 2013 16:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreţul Cornel Ilie este foarte exigent cu colegii săi de breaslă, care gafează în concerte. Într-una din postările sale pe blogul personal, intitulată „Scrisoare ca-ntre colegi", solistul formaţiei Vunk îi apostrofează pe Alex Velea, Connect-R, Ruby, Antonia şi în special pe Delia Matache, pe care o face praf.

Motivul? Blonda ar fi cântat manele la un concert pe care l-a susţinut, vineri, în oraşul Pantelimon.

Nu înţeleg de ce un asemenea artist alege să coboare nivelul spectacolului pentru care a fost invitat (şi plătit!) încât să înceapă la un moment dat să cânte refrene din manele, cu interpretare de solist de manele. N-ar fi fost nici o problemă dacă lucrul ăsta îl făcea altcineva, dar Delia este jurat la «X-Factor», un concurs în care cei mai tineri, începătorii, iau de bună ce le spun juraţii şi ce sfaturi le dau ei", a scris acesta pe blog.

Deşi a folosit cuvinte dure, solistul îşi motivează atitudinea ca fiind una obiectivă şi nu a făcut-o cu intenţia de a-i supăra, ba din contră, îi consideră talentaţi, însă nu suportă când aceştia gafează.

„Sper să nu deranjeze că mi-am expus punctul de vedere. Delia este foarte talentată, dar momentul acela, când a cântat un refren dintr-o manea, nu a fost demn pentru ea. A fost sub nivelul ei. Oamenii s-au împărţit în două tabere: unii o huiduiau, alţii au fluierat-o. Delia ar trebui să ridice nivelul, nu să-l coboare", a explicat Cornel Ilie poziţia sa, pentru Click! Până la închiderea ediţiei, Delia Matache nu a dorit să comenteze atacul solistului trupei Vunk.

Mai multe