Cornel Penescu a fugit în munţi

30 ianuarie 2010 19:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Pus în libertate de Curtea de Apel Ploieşti, Cornel Penescu a ajuns acasă vineri în jurul orei 22.35. Rupt de oboseală, acesta nu a fost prea comunicativ.

„Mai mult am vorbit noi decât el. Tata era surmenat", ne-a povestit Andrei, fiul patronului de la FC Argeş. Doar apariţia mamei sale l-a făcut pe Cornel Penescu să iasă din starea în care era.

Mai citeşte:

Doamna Maria purta un batic crem, cu trandafiri, pe cap, iar în braţe avea un buchet de flori. Lui Cornel Penescu i-au dat lacrimile când mama sa a intrat în casă.

„Pupa-te-ar, mama, de băiat! Nici zece zile nu ar fi trebuit să stai în penitenciar. Păi ce ai făcut tu, mamă?", i s-a adresat fiului, doamna Maria Penescu.

În jurul orei 1.00 noaptea, omul de afaceri a urcat la etaj pentru o baie fierbinte, apoi s-a retras în dormitor.

„Nu am dormit toată noaptea. Parcă trăiesc un coşmar. Trebuie să mă mişc rapid pentru a reclădi ceea ce am pierdut cât timp am fost închis. Sunt total bulversat de ceea ce am văzut după ce am ieşit din penitenciar. M-a durut tare când am oprit la firma PIC şi am văzut că totul e pustiu", a declarat Cornel Penescu.

Finanţatorul grupării din Trivale a vrut să evite agitaţia şi zarva făcută pe marginea eliberării sale, aşa că a părăsit Piteştiul cu noaptea-n cap.

„Tata a vrut să se odihnească şi să-şi încarce bateriile. Va sta câteva zile la vila de vacanţă de la munte pe care o avem. Acolo îi va fi bine. Este obosit rău de tot acum", ne-a declarat Andrei.

L-au vizitat jucătorii

Cât timp a stat la închisoare, Penescu s-a interesat în permanenţă de situaţia echipei. Nici jucătorii săi nu l-au uitat şi, cum au auzit că patronul părăseşte arestul, l-au sunat să vadă cum se simte. Fotbaliştii de la FC Argeş şi-au trimis căpitanul să-i ureze bun venit acasă finanţatorului.

Aşa că, în jurul orei 23.00, Daniel Bălaşa a ajuns la vila lui Penescu. "Tata se va implica la echipă la fel cum a făcut-o şi înainte. Vrea ca la jumătatea returului, FC Argeş să fie promovată", a spus Andrei Penescu.

Mai multe