Cornelia Catanga, duet cu actriţa Maia Morgenstern

4 martie 2013 18:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Ideea de a cânta împreună le-a venit după ce, într-o seară, cunoscuta actriţă a ascultat-o pe Catanga cântând live, la restaurantul „Şarpele Roz" din Capitală, unde solista are contract. Cornelia a invitat-o pe Maia să i se alăture pe scenă, iar actriţa a răspuns cu plăcere acestei provocări. Cornelia Catanga a fost de-a dreptul impresionată de prestaţia actriţei, iar de aici până la ideea de a imprima împreună câteva piese nu a fost decât un pas.

„Pentru mine e o reală plăcere să cânt cu domnia sa. Am vorbit despre această colaborare când a fost la restaurantul unde am program. Eu cântam ceva din repertoriul Mariei Tănase şi i-am dat Maiei microfonul. Am fost încântată de vocea ei. În general, actorii au voce, dar nu la superlativ, iar la ea am observat ceva aparte, o voce care transmite ceva", ne-a spus Cornelia Catanga.

Iniţiativa acestui duet i-a aparţinut cântăreţei, dar actriţa Maia Morgenstern a fost foarte receptivă la această idee. „O să înregistrăm împreună trei-patru piese, dar încă nu le-am ales. Ne potrivim foarte bine la tonalităţi", ne-a mai spus Cornelia Catanga.

Mai multe