Cornelia Catanga, în lacrimi după scandalul cu Elena Merişoreanu: «Cineva a vrut să ne strice prietenia»

15 iulie 2013 14:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Cornelia Catanga a revenit la sentimenten mai bune după ce a fost în scandal cu Elena Merişoreanu, una dintre cele mai bune prietene a ei şi cea care urmează să îi devină naşă.

Solista de muzică lăutărească şi-a dat seama că a greşit foarte mult după ce a acuzat-o pe Elena Merişoreanu că a vorbit urât despre ea.

În urmă cu câteva zile, Cornelia Catanga a pus mâna pe o înregistrare în care prietena ei de-o viaţă ar fi jignit-o, dar ulterior a realizat că respectivul material era montat astfel încât să se înţeleagă altceva.

Într-o primă parte a înregistrării, Elena Merişoreanu spunea despre Catanga că e "o ţigancă frumoasă, care a slăbit mult şi arată extraordinar", iar în a a doua parte, aceeaşi artistă povestea despre o cerşetoare care ar fi urmărit-o şi i-ar fi cerut bani. Puse cap la cap, cele două părţi păreau a fi despre Cornelia Catanga, dar nici vorbă de aşa ceva.

"Vreau să mă pun în genunchi în faţa naşei mele, eu m-am enervat foarte repede şi nu am mai stat să judec", a spus, cu lacrimi în ochi, Cornelia Catanga.

Acum, artista e convinsă că cineva a vrut să le ruineze prietenia de peste 40 de ani. "Şi sunt sigură că e vorba de cineva din breaslă. Bănuiesc eu pe cineva..."

Mai multe