Cornelia Catanga şi-a revăzut cele două surori vitrege - FOTO

23 decembrie 2010 16:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Interpreta de muzică de petrecere a avut parte de o surpriză plăcută pe durata emisiunii „Drept la ţintă” de la Kanal D. S-a reîntâlnit cu Mioara şi Cristina, surorile ei vitrege după tată.

Tatăl Corneliei Catanga s-a recăsătorit după ce a părăsit-o pe mama cântăreţei, din cea de-a doua căsătorie rezultând cele două surori, Mioara şi Cristina.

În 1991, cele trei s-au întâlnit pentru prima dată, pe când erau trecute de 20 de ani. „Mioara şi Cristina au venit la mine la scenă la o cântare. Dar nu îndrăzneau să vină aproape de mine. Eu eram sus pe scenă, cântam, dar nu le-am văzut pentru că nu le ştiam. Mi le-a arătat mamaia mai târziu”, şi-a adus aminte Cornelia Catanga.

„Tata ne vorbea de Cornelia din inimă şi cu durere. Suferea mult pentru ea”, a spus una dintre surorile Catangăi.

„Mama noastră a acceptat-o pe Cornelia, o iubea foarte mult, de când am început să ne vizităm. I-am spus că e sora noastră că o vrem în familia noastră. Mama i-a dat şi zestre”, a precizat Cristina.

„Cornelia are un suflet mare, din mama nu a scos-o pe mama noastră. A dus-o la spital, pe la mulţi doctori. Cornelia se interesează de copii, de noi, nu ştie ce să ne mai aducă să nu ne vadă că suferim”, a mai spus una dintre surorile artistei.

Cornelia Catanga a mai precizat că tatăl ei a fost român în timp mama ei era de etnie romă. „Eu sunt jumi juma.”

Mai multe