Corneliu Vadim Tudor, atac la adresa Oanei Roman: «E zero în faţa mea»

10 septembrie 2013 15:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Problema eutanasierii maidanezilor a încis spiritele în spaţiul public românesc. Corneliu Vadim Tudor este unul dintre cei care se împotriveşte complet eutanasiei.

Politicianul a fost revoltat de reacţiile Oanei Roman şi ale Rodicăi Popescu-Bitănescu, care s-au declarat pro-eutanasiere luni, la emisiunea "La Măruţă". Vadim Tudor a sunat echipa show-ului pentru a-şi arăta nemulţumirea făţă de atitudinea celor două

"Îmi e ruşine să fiu român, spun cu mâna pe inimă si durere. Apar tot felul de ţoape. Oana Roman e zero în faţa mea, trăieşte pe spinarea tatălui, Rodica Popescu-Bitănescu nu era bună nici de liftieră, ce actriţă e ea? Ele îşi dau seama ce spun la televizor?", a spus Vadim.

El şi-a exprimat şi dezacordul pentru felul în care a fost condusă ancheta în cazul morţii lui Ionuţ, ucis în urmă cu o săptămână de câini maidanezi în Parcul Lacul Tei.

"Nu mai e de trăit în Românai, fac macel, un masacru. Dumnezeu să îl ierte pe copilul mort, dar de ce Parchetul muşamalizează cele două ipoteze, că cineva l-a violat sau că un câine de luptă l-a omorât", a mai spus tribunul.

Mai multe