Cosmin Cernat, silit să plătească pensia alimentară!

11 octombrie 2013 5:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatorul şi realizatorul TV, Cosmin Cernat, a fost nouă ani căsătorit cu fosta atletă Monica Iagăr. S-au despărţit în 2009, iar omul de televiziune s-a recăsătorit şi a uitat în dese rânduri că statutul de tată divorţat implică şi o pensie alimentară.

Monica Iagăr şi Cosmin Cernat au împreună două fetiţe, Ayana (10 ani) şi Maya (cinci ani), de a căror educaţie sunt responsabili ambii părinţi. Cernat s-a recăsătorit în 2010, iar de când are o nouă familie a uitat să plătească pensia alimentară copiilor din prima căsnicie, scrie ziarulring.ro. 

Cosmin Cernat şi Monica Iagăr pe vremea când formau un cuplu

În urmă cu trei luni, fosta sportivă a apelat la executorul judecătoresc pentru suma de 23.000 de lei pe care Cernat uitase s-o achite în ultimul an:

"Fetiţa cea mică este la grădiniţă, iar cea mare la şcoală, în clasa a VI-a. Le-am făcut mari. Tatăl lor vine la ele ori de câte ori e nevoie. Nu e bibelou de porţelan. Şi, paradoxal, plăteşte tot ce vrea el. Plăteşte şi pensiile. Plăteşte cât are. Când are, plăteşte, când nu are, nu plăteşte. Şi tot aşa...",  a declarat Monica Iagăr pentru "Ring".

Mai multe