Cosmin Contra: «Vin la Timişoara pentru mama»

6 ianuarie 2010 20:43   Actualitate
Ultima actualizare:

"De când echipa a fost preluată de Michel, am evoluat foarte puţin şi tocmai de aceea vreau să am o discuţie în aceste zile cu oficialii clubului pentru a lămuri situaţia. Am contract cu spaniolii până în vară, dar nu pot să continui în acest fel, să nu joc deloc".

Contra e dorit atât de Timişoara cât şi de Dinamo, însă opţiunea sa e clară. "Dacă vin în ţară, voi juca numai la Timişoara, e singura echipă pentru care m-aş întoarce. Ştiu de dorinţa celor de la Dinamo, Cristi Borcea este prietenul meu, am vorbit des cu el, vrea să vin în Ştefan cel Mare", dar i-am explicat de ce fac această alegere şi m-a înţeles", a spus Contra pentru "Click".

În iarna lui 2008, cu o seară înainte de meciul Getafe - AEK Atena, 3-1, din fosta Cupă UEFA, "Guriţă" a aflat că tatăl său, Vasile, a decedat la numai 55 de ani în urma unei boli necruţătoare.

Totuşi, românul a jucat şi chiar a marcat un gol pe care l-a dedicat memoriei părintelui său. De atunci, mama sa e singură, iar Cosmin vrea să revină acum la Timişoara pentru a sta cu ea.

"Vreau să fiu alături de mama. Nu aş putea să fiu în ţară şi să stau în Bucureşti, nu pot să o las singură", a mărturisit Contra.

Mai citeşte:

Iancu: "Îl vreau pe Contra!"

Daminuţă e "câine": "Dinamo e o rampă de lansare!"

Mai multe