Cosmina Păsărin avertizează: «Tabără, te vor da şi pe tine afară de la TVR!»

30 iulie 2010 17:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Vestea că jurnalistul Cristian Tabără este acuzat de abuz sexual de către o fetiţă de 12 ani a şocat-o pe Cosmina Păsărin.

Cei doi se cunosc de ani buni, au lucrat împreună la Pro Tv şi s-au întâlnit şi pe holurile TVR, Tabără fiind Directorul Departamentului Film.

Pusă pe liber de Televiziunea Naţională în urmă cu trei săptămâni, după ce a dansat într-un club de pe litoral mimând sexul cu un microfon, Cosmina e convinsă că Tabără va avea parte de aceeaşi soartă: „Cred că trece printr-o perioadă cumplită. Eu nu-l cred în stare de aşa ceva, dar nu putem şti niciodată. Dar daca e adevărat, Doamne fereşte, îşi distruge viaţa. Tot ce i-ar mai lipsi acum ar fi să fie dat afară de la TVR. Dar, dacă pe mine m-au dat afară că am dansat cu un microfon, atunci e posibil să i se întâmple acelaşi lucru. E un scandal foarte mare, care cred că nu le convine celor de la TVR", a declarat Cosmina, pentru Click!

Cosmina Păsărin e şomeră! TVR a dat-o afară pentru gesturile obsecene!

Păsărin: «A fost o joacă între fete!»

Cosmina Păsărin refuză să facă filme porno

Vedeta consideră suspect faptul că acest scandal a izbucnit cu doar câteva zile înainte ca Tabără să se căsătorească.

Alexandra e o fată foarte isteaţă, spune diriginta ei

„Un copil cu o capacitate intelectuală ridicată". Aşa ne-a descris-o pe Alexandra Dana Radu, diriginta fetiţei de 12 ani care îl acuză pe Cristian Tabără că a abuzat-o sexual.

Mai citeşte:

Uite cu cine se însoară sâmbătă Cristi Tabără!

Cristian Tabără a cedat nervos!

«Cristi, nu te las să scapi! Luni fac plângere la Poliţie»

Poliţia a decis NUP pentru Cristian Tabără

Alina

Bodnaru, femeia care îl acuză pe Cristi Tabără că i-a violat fetiţa, a lucrat cu acesta la Media Pro

Foştii

colegi de la Pro TV: «Tabără a plecat din cauza scandalului cu minora»

«Cristi

Tabără m-a ameninţat să nu fac scandal»

Acuzatoarea

lui Cristi Tabăra riscă să-şi piardă copilul!

Profesoara Alexandrei Bodnaru o cunoaşte pe fată de acum doi ani, când îşi aminteşte foarte bine că vedeta de televiziune a venit la şcoală însoţit de cele pe care le credea soţia şi fiica lui Cristian Tabără.

„Este un copil foarte, foarte talentat. În ultima perioadă a avut rezultate mai slabe la învăţătură, însă le-am pus pe seama vârstei. În clasa a VI-a, copiii sunt mai visători şi au note mai mici, dar îşi revin pe parcurs", ne-a spus diriginta Radu.

Ea nu ştia că Alexandra a avut probleme, mai ales că anul trecut, când s-ar fi petrecut nenorocirea, fata a avut rezultate foarte bune la şcoală, participând şi la Olimpiada de Limba Română.

Mai multe