Cosoi îi ia pâinea de la gură Andreei Bălan

3 august 2010 16:03   Actualitate
Ultima actualizare:

S-au duelat la „Dansez pentru tine", au ajuns, pe rând, în Mexic, iar acum vor fi rivale şi în afaceri. După ideea Andreei Bălan, şi Laura Cosoi s-a gândit să câştige bani în paşi de dans şi să ofere show-uri la petreceri.

Citeşte şi:

Laura Cosoi vrea să-şi cumpere cal

Cosoi: «Plec cu Smiley pe o insulă virgină!»

Laura Cosoi îşi face şcoală de dans

Laura şi Smiley au slăbit de dor 10 kg

Laura, ce dor ţi-a fost de Smiley!

Dacă cei din urmă se întreţin din asta de vreo 2 ani, fiind plătiţi cu 2.500€ pentru show-ul interactiv „Lecţia de dans", Laura şi Bogdan sunt începători, dar optimişti.

Cei doi vor să pună pe picioare firma „Laura Bogdan Events" şi să ofere show-uri contra cost. „E o idee la care lucrăm şi pe care dorim să o punem în practică", a spus Laura Cosoi.

Bogdan, ceva mai grăbit, şi-a şi postat deja pe internet un anunţ îmbietor: „În curând, vom fi disponibili pentru evenimente, spectacole, show-uri".

Se pare că tariful lor nu va depăşi 1.300€, mult mai mic decât cel Andreei (2.500€), care şi cântă în timpul lecţiilor de dans.

„Ce fac Laura şi Bogdan e diferit de ceea ce facem noi. Ei nu învaţă publicul să danseze. La noi, spectacolul e foarte complex, con­­ţine şase demonstrative - charleston, tango, că­­luşarii, salsa, samba, rock&roll. În plus, eu şi cânt o oră şi jumătate. Conceptul «Lecţia de dans» e deja e implementat de 2 ani şi este cel mai bun de pe piaţa evenimentelor. Sper ca şi altora să le meargă la fel de bine, e loc pentru toată lumea", ne-a spus, sigură pe ea, Andreea Bălan, aruncând câteva săgeţi înspre concurenţă.

Andreea Bălan: «Nu mă tem de concurenţă»

Scandal în familia Andreei Bălan! Cântăreaţa este furioasă pe tatăl ei!

Andreea Bălan a chemat Salvarea la Craiova

Andreea Bălan la RMA: «Nu am chiloţi pe mine»

Andreea Bălan atacă: «Din cauza lui Măruţă nu m-au primit la Dansez»

"Eu şi Petrişor suntem foarte iubiţi de fanii emisiunii «Dansez pentru tine», pentru că am participat la trei sezoane şi suntem perechea care a câştigat tot ceea ce se putea câştiga: locul 1 la juriu, locul 1 la public şi cel mai bun coregraf, plus locul 2 în Mexic. Laura şi Bogdan au luat locul 6 în Mexic şi locul 3 în ţară. Nu am cum să mă tem de concurenţă, atâta timp cât am cel mai original şi cel mai complex proiect - "Lecţia de dans", a declarat Andreea Bălan pentru Click!

Locul 2 în Mexic

* Andreea şi Petrişor au câştigat locul al treilea în sezonul 3 al concursului „Dansez pentru tine" (PRO TV)* Au ocupat locul întâi în sezonul 5* Au luat locul întâi pentru cel mai bun coregraf (Bursucul)* Au câştigat locul doi la concursul internaţional * „Dancing around the World", în Mexic

Mai multe