Costin Mărculescu a făcut grătar cu pastramă în faţa casei Mărioarei Zăvoranu!

1 mai 2012 16:50   Actualitate
Ultima actualizare:

De 1 Mai, acesta a venit cu mici şi pastramă chiar în faţa casei acesteia. Costin Mărculescu a întins grătarul şi a adus doi lăutari exact la poarta mamei Oanei Zăvoranu. "Acum le e foame la băieţi", a încercat el să-şi motiveze gestul. "Doamna Mărioara e la plajă, la mare. Arată ca la 20 de ani!", a declarat Costin pentru emisiunea "Drept la ţintă".

"Din 40.000 de comune, am nimerit tocmai aici", a spus el. Mărioara Zăvoranu însă nu a gustat gluma: "Sunt foarte supărată că a venit la poarta mea. Nu ştiu cum ai acest tupeu! E ultima oară când iau legătura cu acest individ. Să plece mai repede de la poarta mea, că îl iau cu ciomagul. Asta e ţigănie ce face el. Probabil l-au trimis Pepe şi cu Pastramă. Eu nu duc lipsă de pastramă", s-a plâns ea, vizibil iritată.

Şi, ca să-l liniştească a pus furtunul cu apă pe el! "În viaţa lui să nu se mai ia de mine şi de fiica mea. Pentru mine nu există nulitatea asta. Să-şi ia de aici ţigănia! Dau un jet mai mare, să se sature!", a mai spus mama Oanei, după ce l-a udat fleaşcă şi i-a stricat tot grătarul.

Mai multe