Covasna: Accident pe DN11. Două persoane grav rănite

17 august 2010 14:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Buzsi Andrea, a declarat că Ionică S., de 37 ani, cu domiciliul în satul Unirea, oraşul Odobeşti, judeţul Vrancea, conducea un autoturism dinspre Târgu Secuiesc către Braşov, iar la un moment dat a depăşit o maşină într-o zonă în care această manevră era interzisă, intrând într-un şanţ, informează Adevărul de Seară Braşov.

În acelaşi timp, din sens contrar circula regulamentar autoturismul condus de Cristi Nicuşor, în vârstă de 20 ani, care, pe fondul lipsei de experienţă, s-a speriat, a frânat brusc şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un autoturism înmatriculat în judeţul Braşov, condus de Sandu B., în vârstă de 59 de ani.

Autoturismul de Braşov a fost tamponat, de asemenea, şi din spate, de o maşină înmatriculată în judeţul Bacău, condusă de Emanuel Damian M.

În urma accidentului au fost răniţi Ionică S., şoferul care a depăşit neregulamentar, şi Cristi Nicuşor C. Ambii au suferit fracturi şi au fost duşi la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe, respectiv la Spitalul Municipal Târgu Secuiesc.

Mai multe