Cove: «Pentru mine, femeia cu adevărat frumoasă este blondă»

18 iunie 2012 10:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Gabriel Coveşeanu, prezentatorul emisiunii „Mireasă 90-60-90“ de la Kanal D, crede în continuare în căsătorie, deşi a trecut printr-un divorţ intens mediatizat în urmă cu doi ani.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, prezentatoul TV şi-a exprimat regretul pentru faptul că femeile secolului XXI îşi pierd tot mai mult feminitatea şi uită că rolul lor este, printre altele, acela de a ţine o familie unită.

"S-a schimbat rolul femeii în societate. Familia, la bază, a fost construită în jurul femeii, a mamei. În momentul în care femeia a renunţat la acest rol de mamă dedicată, de casnică, de soţie care îşi aşteaptă seara bărbatul acasă cu masa caldă, bărbatul poate s-a simţit ameninţat. Acum, femeia este orientată spre carieră, este activă şi luptătoare. În ceea ce mă priveşte, nu sunt reticent la ideea căsătoriei", a declarat el.

Cove a fost căsătorit cu Maria Movileanu, de care a divorţat în 2010. Cei doi au împreună un băieţel de aproape trei ani

"Femeile încep încet-încet, sub imboldul societăţii sau al modernităţii, să îşi nege feminitatea, considerând feminitatea o slăbiciune. Acum, femeia nu mai vrea să fie temelia familiei, vatra în jurul căreia se adună toţi, ea vrea să fie vânător. Acum, marea majoritate a femeilor sunt Xena, prinţesa războinică. Şi bărbatul când vine acasă de la război, în termeni metaforici vorbind, dă peste Xena, luptătoarea", a mai spus Cove, precizând că, în opninia proprie, o femeie cu adevărat frumoasă trebuie să aibă, neapărat, părul blond.

Nici calităţile intelectuale nu sunt lăsate deoparte. Pentru a-l pune într-adevăr pe jar, femeia trebuie să fie, în primul rând, inteligentă.

«Cu ochi frumoşi şi expresivi, buze senzuale. Din punctul meu de vedere, o femeie frumoasă este o femeie care-l are pe „vino-'ncoa", care te atrage Cu ochi frumoşi şi expresivi, buze senzuale. Din punctul meu de vedere, o femeie frumoasă este o femeie care-l are pe „vino-'ncoa", care te atrage», a mai declarat Gabriel Coveşeanu.

Mai multe